mark

 

Karperwereld Online

30.000 visfanaten binnen één community. Met een online platform dat bestaat uit een gigantische website, een webshop en een mobiele app. Volt mag het dagelijks beheer voor haar rekening nemen en meebouwen aan dit aanstekelijke platform.

Managed WordPress

Onderhoud en advies

Volt mag voor Karperwereld het dagelijks onderhoud uitvoeren, advies geven en nieuwe features implementeren. Door de aanstekelijke content en de fijne samenwerking is dit geen straf!

Indrukwekkende bezoekersaantallen

Karperwereld.nl is het schoolvoorbeeld van een populaire WordPress website die professioneel onderhouden wordt en door de juiste keuzes en middelen zijn doelen blijft behalen. De website heeft meer dan 200.000 bezoekers per maand. Onze ontwikkelstraat zorgt voor een stabiel platform.

Mobile App Development

Informatie van Google Play Store met positieve reacties en aantallen.

The full experience

Volt heeft voor Karperwereld twee mobiele apps ontwikkeld.

De apps zijn gemaakt voor iOS en Android. Ze hebben een realtime-integratie met twee externe API’s: onze eigen WordPress API en de Vimeo API. Binnen WordPress hebben we een eigen communicatielaag op karperwereld.nl aangebracht om authenticatie- en contentsplitsing mogelijk te maken. De authenticatie is nodig omdat er videocontent aanwezig is bij Vimeo die gebruikers alleen mogen zien als ze een volledig membership hebben. Pas als bezoekers ingelogd zijn als betalend lid via onze tussenlaag kunnen ze van Vimeo API afgeschermde video’s bekijken. Gebruikers merken niets van de tussenlagen die we hebben ontwikkeld; zij beleven de full experience zoals ze die ook via de website ervaren.

We hebben gebruikgemaakt van het Ionic Framework: een perfecte match met onze development skills.

iOS

Volledig werkende iOS Karper Community app met native functionaliteiten, zoals je van Apple apps gewend bent.

Screencast

Een video van een vroege bètaversie van de app.

Android

De Karper Community app is ook volledig werkend te verkrijgen voor Android.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op.